Gå till första sidan  
HEM  |  PRODUKTER  |  OM OSS  |  TJÄNSTER   |   PRISER   |   BESTÄLL   |  KONTAKT   
Tårtor, bakelser, smörgåstårtor, smörgåsar, kakor, wienerbröd, bröllopstårtor och många andra goda bakverk
Kallskänka

Nu söker vi ytterligare en duktig och erfaren medarbetare med genuint intresse för mat.
Som Kallskänka kommer ditt arbete vara självständigt, varierande och bestå av daglig matlagning från grunden med färska råvaror. Självklart ingår även lager- och råvaruhantering och egenkontroll.Vi erbjuder allt från enklare smörgåsar till matiga sallader och kallskuret.
Vi ser att du får stora möjligheter att vara med och påverka ditt arbete, om du är rätt person lär du utvecklas och växa inom vårt företag. 

Dina erfarenheter
Är det dig vi söker? Vi efterfrågar…

  1. Dokumenterad yrkesvana som Kallskänka
  2. Utbildning, restaurangskola eller motsvarande. (Meriterande)
  3. Ett självgående och engagerad arbetssätt. Vi söker dig som är kreativ och lösningsorienterad. Självklart har du också ett tydligt tänk kring kvalitet och kundservice.

Utöver ovanstående förutsätter vi att du är en god arbetskamrat som tar hänsyn till hela teamet och den kundupplevelse som vi varje dag levererar tillsammans.
Vi erbjuder en deltidstjänst på 34h/vecka  i ett familjeägt företag. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet, vi arbetar aktivt med att bibehålla och ständigt förbättra en god arbetsmiljö.
Placeringsort Växjö. Anställning tills vidare med inledande provanställning, tjänstgöringsgrad heltid. Vi har kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan. Sök gärna så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval. Ansökan sker skriftligt till Martina Claesson, martina@askelyckan.se. Vänd dig också till Martina eller Erica vid eventuella frågor. Sista ansökningsdag 20 sept.

   
 
   
Copyright Askelyckans Konditori AB Telefon: 0470-123 11 info@askelyckan.se Design: WebbDesignFabriken.se